Individuele lessen

Individuele lessen 

Algemeen

Door de tijd heen merk ik dat er steeds meer eigenaren, om welke reden dan ook, op zoek zijn naar een stukje individuele begeleiding bij de opvoeding van hun nieuwe pup of jonge hond of (buitenlandse) herplaatser.

Sommige baasjes worden na enige weken verrast door de (snelle) ontwikkeling en het gedrag van de pup, jonge hond of nieuwe huisgenoot. Directe en passende hulp is "snel" gewenst. Instroom in een passende cursus is niet altijd direct mogelijk maar individuele lessen kunnen dan wel gericht uitkomst bieden.

Wanneer starten

Kiest u voor individuele lessen dan kunt u zich al aanmelden met een pup in de leefdijd vanaf 8/9 weken. U kunt zelfs de eerste les al (preventief) plannen voordat de pup bij u in huis komt wonen. Natuurlijk mag u mij ook benaderen voor een jonge, puberende of volwassen hond.

Waarom deze keuze ?

Individuele lessen bieden veel voordelen

  • Starten wanneer u wilt (ook preventief voordat de pup in huis is)  

  •  Afspraken maken passend binnen uw agenda

  • Specifieke aandacht voor uw individuele (thuis) situatie

  • Vrije keuze in waar de lessen gehouden worden

  • Alle ruimte om vragen te stellen

  • Iedereen van de familie kan meedoen 

  •  ...........

Inhoud

In de individuele lessen zullen zaken als zindelijkheid, de bench, alleen laten, naar buiten gaan aan de riem en socialiseren veel aandacht vragen als het gaat om jonge pup. Zijn er kinderen in het gezin wordt ook de relatie kind – hond besproken.

Een stukje theorie kan niet ontbreken en daarmee heeft uw pup (hond) ook even pauze en raakt hierdoor niet overprikkeld.

Gaat het om inmiddels om een wat oudere pup / jonge hond of puber dan spelen er vaak weer andere dingen als trekken aan de riem, niet komen, bijten in alles en gewoon doorgaan ook al zegt u NEE.......

U ziet er is heel veel mogelijk. De lessen zullen een logische opbouw hebben aangepast zijn aan uw behoefte en de ontwikkeling en het leervermogen van uw pup of jonge hond.  

 

Duur en kosten

Voor een les van 1 uur betaald u 27,50 euro incl reiskosten / tijd  binnen 10 km vanaf postcode 3864LA

Woont u verder weg dan 10 km (enkel) dan maak ik graag een aparte afspraak met u over de vergoeding.

Eventuele parkeerkosten worden ALTIJD doorberekend.

 Spreekt deze aanpak u aan ? Neem gerust contact met me op.  ( 06 46 82 00 12, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)