foto3

 Mijn naam is Inge van Dijk. Ik ben getrouwd met Fred en wij wonen samen met de Duitse Herder Ella en Hovawart Djam in Nijkerkerveen. Onze Roedel wordt compleet gemaakt met meerdere Maine Coon katten, een aantal herplaats- en ex-zwerfkatten, kippen en met enige regelmaat hondse en katachtige logees.

Ik word al ruim 45 jaar omringd door honden, eerst thuis bij mijn ouders en vanaf mijn 16e heb ik mijn eigen honden.

Na bijna 13 jaar gezorgd te hebben voor twee Bouviers kwam in 1991 Dusty de Berner Sennenhond in ons, maar zeker in MIJN leven. Met de komst van Dusty maakte ik kennis met de hondenwereld. Wat begon met een puppycursus is uitgegroeid tot een uit de hand gelopen "hobby".

Door de jaren heen ben ik zelf zeer actief geweest in allerlei trainingsonderdelen, waaronder GG, IPO, Behendigheid, Redding-en Speurhond en de Gehoorzame Huishond. Lange tijd ben ik verbonden geweest, als trainend lid, instructeur en bestuurslid bij diverse Hondenverenigingen. Ik heb 4 jaar lang bij een collega hondenschool met veel plezier eigenaren mogen ondersteunen bij het opvoeden en socialiseren van hun pup of jonge hond. 

In 2006 was het tijd geworden om mijn volle rugzak met kennis professioneel te gaan delen binnen mijn eigen Puppyschool De Roedel.

Het (samen) werken met mens en dier geeft mij heel veel energie en hoe mooi is het als je van je hobby en passie, je werk hebt kunnen maken. 

Mijn lessen zijn NOOIT saai en zeker niet altijd "volgens het boekje".

Nieuwsgierig kom gewoon eens langs u bent van harte welkom !