Juniorcursus

foto2 
 foto2c

Algemeen

De juniorgroep sluit vrijwel direct aan op de puppycursus. 

Aan het einde van de puppycursus, is uw pup gegroeid tot junior. De opvoeding lijkt er al aardig op te zitten, maar geloof me, in de komende maanden heeft uw junior vriend nog wel een paar verrassingen in petto. 

Voor veel jonge honden begint in deze komende periode de puberteit. Een aantal teefjes zal misschien voor het eerst loops worden, terwijl de heren gaan beseffen dat ze reu zijn. Vele hormonale veranderingen dus, die kunnen leiden tot ander gedrag.

** Overigens, tijdens de loopsheid, kunnen de dames gewoon de lessen blijven bezoeken en de heren JA... die moeten leren daar mee om te gaan, net zoals alle bazen. 

Wanneer starten 

Deze groep is geschikt voor jonge honden in de leeftijd van 5/6 maanden.

Inhoud 

In de junior ga dieper in op alles wat al geleerd is in de puppycursus en ik zal u steeds vaker vragen om ook BAAS te zijn als de hond niet aan de lijn zit. De baas zal nog harder zijn best moeten doen om te begrijpen waar zijn viervoeter druk mee is! 

Groeien in rangorde, dus groeien in "De ROEDEL". 

De (trainings) oefeningen zit, af, wachten en komen zullen veel extra aandacht krijgen en versterkt worden.

In de lessen maak ik, naast de aangeboden prikkels, veilig gebruik van een aantal behendigheidstoestellen om zo nog intenser samen met

de hond bezig te kunnen zijn. 

Ook in deze cursus zullen we op pad gaan om samen te ervaren hoe de honden zich "buiten de deur" gedragen.

Net als in de puppycursus kunt u altijd kiezen voor een tussentijdse privé les als de samenwerking met uw hond even "vast" loopt.

 Duur en prijs   

Duur: 4 lessen van 1 uur  Dagdeel: zondag 
Prijs: €50,-