Maatwerk

foto10

 Maatwerk, het klinkt misschien wat "zwaar" maar soms is het de beste oplossing als u het gedrag   van   uw hond ervaart als ongewenst of probleemgedrag.

 Honden leren snel, heel snel, en soms komt u er samen even niet meer uit.   

 U begrijpt  niet (meer) waar uw hond mee bezig is en wat u ook probeert  "zijn gedrag" lijkt zich           alleen maar te   versterken.... het is gewoon even NIET meer LEUK !

 Bij ongewenst of probleem gedrag kunnen we denken aan veel blaffen, niet alleen kunnen zijn, niet   komen als hij wordt geroepen, onzindelijkheid, hyperaktief zijn, (blijven) trekken aan de riem, geen   contact met de baas, agressief gedrag naar ........... 

Als mensen mij vragen om ondersteuning merk ik dat er vaak al een "sticker" op de hond is geplakt. 

Woorden als dominant, agressief, angstig en onzeker komen voorbij. De hond word in een vakje geschoven maar niet altijd in het juiste.... met alle gevolgen van dien.

Hoe beter we begrijpen waarom u hond doet wat hij doet hoe sneller we samen oplossingsgericht aan het werk kunnen en ongewenst gedrag doen stoppen of ombuigen naar gewenst gedrag.

Een conslult duurt gemiddeld 1,5 uur en vind de 1e keer meestal bij u thuis plaats. Afhankelijk van "het probleem" kunnen we ook (deels) samen op pad gaan. 

Soms is 1 consult al voldoende en heeft u naast nieuwe inzichten, advies en tips weer vertrouwen gekregen in uw hond en u zelf...

 Consultprijs : 45,00 euro incl. reiskosten/tijd  binnen een straal van 15km rondom postcode 3864LA.

Woont u wat verder weg of heeft u andere wensen dan maken we samen een andere afspraak. 

 Vragen ? Neem gerust contact met me op en als het "goed voelt" maken we een passende afspraak.